Последвайте ни в 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Ние, от Принт 93,  ползваме услугите на куриерски фирми “Еконт Експрес” и „СПИДИ“.
За  Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка, която бихте искали да върнете или замените трябва да е изпратена към нас с опция “Преглед и тест” за Ваша сметка, освен ако изрично не сме уточнили друго, поради несъответствие от наша страна.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия, оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще извършим замяна за предварително избрания модел/размер или ще върнем пълната му стойност. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция “Преглед и тест преди плащане”. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви е по мярка или не сте удовлетворени, можете да го върнете веднага на куриера без да е нужно да плащате за него – покриват се единствено куриерските разходи.

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на телефон +359889881428, напишете ни съобщение във Facebook страницата ни facebook.com/print93.bg или на имейл info@print93.com

Оставаме на Ваше разположение!

СВЪРЖИ СЕ С НАС

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Файловите формати с които работим са:
*.ai, *.pdf за векторни изображения
*.tiff, *.psd за растерни дизайни с препоръчителен размер 300 dpi